Groepsreizen Tsjechië

Groepsaccommodaties | Groepsreizen | Groepsvakanties | Jongerenreizen | Singlereizen | Landinformatie

Overzicht van aanbieders van groepsreizen in Tsjechië.

noSun

noSun heeft als doel om jou actieve reizen te laten beleven in landen die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. noSun kiest bewust voor kwalitatief samengestelde reizen voor groepen van meestal acht personen. In het reisaanbod heeft noSun een prachtige 14-daagse groepsreis naar Tsjechië. Beleef deze groepsreis naar de tsjechische natuur, historie en gastvrijheid. Een rondreis die je nog lang bij zal blijven!

 
1-Reizen

Praag is de ideale bestemming voor een stedentrip. En met 1-Reizen kun je wel heel goedkoop op vakantie naar deze wereldstad. Maak kennis met bezienswaardigheden als de Karelsbrug over de Moldau, de Praagse burcht en het Gouden Straatje. De historische binnenstad is werkelijk schitterend. Of ga uitgebreid shoppen, Praag is namelijk een zeer voordelige stad! Boek nu meteen deze busreis en beleef een heerlijk weekend in Praag.

 
Pelikaan

Al jaren biedt Pelikaan Reizen busreizen naar uiteenlopende bestemmingen door heel Europa. Ontdek de geschiedenis en tradities van het centraal gelegen Tsjechië. Het land biedt een bijzondere mengeling van prachtige natuur, vriendelijke bevolking en schitterende, authentieke monumenten. Door de grote historische waarde staan veel erfgoederen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Deze reis brengt u langs diverse hoogtepunten, een ‘must' voor de ware cultuurliefhebber.

 
Van Nood

Tijdens deze stedentrip leert u Praag in vier dagen van z'n leukste kant kennen. In deze gouden stad kunt u genieten van de overweldigende architectuur, prachtige kunst en een onverstelbare geschiedenis. En het goede van alles is, dat deze stad voor iedereen uitstekend betaalbaar is! ...kortom een bezoek meer dan waard.

 
Snowroom

Met al je vrienden een heerlijke wintersportvakantie meemaken? Dat kan! Boek je wintersportvakantie bij Snowroom.nl en verblijf met z'n allen in een vakantiehuis vlakbij of aan de piste. Mogelijk heb je specifieke wensen met betrekking tot je wintersportvakantie. Of een bijzondere locatie of inrichting van de wintersportaccommodatie. Snowroom.nl biedt met de Snowroom.nl Zoekhulp een extra service voor het zoeken en vinden van jouw ideale wintersporthuis!