Groepsvakanties Nederland

Groepsaccommodaties | Groepsreizen | Groepsvakanties | Singlereizen | Jongerenreizen | Landinformatie

De voordeligste groepsvakanties in Nederland.

Roompot

Huur een riant groepsverblijf (tot 24 personen) op één van de parken van Roompot Vakanties. Van een gethematiseerde familievilla in de bossen tot een super de luxe familievilla aan strand en zee. Samen genieten! De prachtige campings en parken van Roompot Parken, Zilverberk Parken en Euroase Parken liggen verspreid door heel Nederland en Duitsland. Je kunt voor je groepsvakantie kiezen uit een groot aanbod van groepsaccommodaties in Zeeland, Noord Brabant en Limburg.

 
Beekse Bergen

Beleef een Afrikaans getinte groepsvakantie in Brabant! Boek een groepsjungalow op Vakantiepark Beekse Bergen. Vanuit de jungalow kijk je uit op de Brabantse bossen en een groot meer. Binnen een paar minuten wandel je naar ongeveer 1500 wilde dieren in het safaripark. Leeuwen, tijgers, Olifanten, giraffen en noem maar op. Bovendien vaar je vanaf Vakantiepark Beekse Bergen gratis over naar het zandstrand en de waanzinnige (water)attracties van Speelland Beekse Bergen. De groepsjungalows zijn geschikt voor maximaal 16 personen.

 
Groepshuizen

Voor een succesvolle groepsvakantie gaat er niets boven een groepsvakantiehuis met alles erop en eraan. Bijvoorbeeld als u met heel de familie op vakantie gaat of met meerdere gezinnen. Alle Vakantiehuizen Online biedt u een ruim aanbod vakantiehuizen in 18 Europese landen. U kunt uw vakantiehuis of groepsaccommodatie makkelijk zoeken en boeken via internet. Gemak bij het online zoeken door persoonlijke zoekhulp.