Groepsreizen Kroatië

Groepsaccommodaties | Groepsreizen | Groepsvakanties | Jongerenreizen | Singlereizen | Landinformatie

Overzicht van aanbieders van groepsreizen in Kroatië.

Groepshuizen

Groot aanbod groepsaccommodaties in Kroatie. De groepshuizen zijn allemaal geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Van adembenemende kastelen, stijlvolle landhuizen, tot gezellige boerderijen en bergchalets! De groepsaccommodaties worden in samenwerking met Belvilla aangeboden. Belvilla is een touroperator die vakanties aanbiedt in karakteristieke, kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen in Europa.

 
Zeilvakantie

Amorgos is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland. De bestemmingen in het buitenland zijn Griekenland, Turkije, Kroatië, Italië en de Caribbean.

 
Pelikaan

Al jaren biedt Pelikaan Reizen busreizen naar uiteenlopende bestemmingen door heel Europa. Schilderachtige bebouwing, middeleeuwse stadjes, een prachtige kustlijn met paradijselijk blauw water en een binnenland vol groene heuvels en wijngaarden: dat is Istrië! De centrale ligging en het heerlijke klimaat maakt dit schiereiland tot een geliefde vakantiebestemming. Opatija is een fijne verblijfplaats en een goed startpunt voor tochten door de omgeving.