Groepsvakanties Italië

Groepsaccommodaties | Groepsreizen | Groepsvakanties | Jongerenreizen | Singlereizen | Landinformatie

Overzicht van aanbieders van groepsvakanties in Italië.

Peter Langhout

Peter Langhout Reizen is een zeer actieve en ambitieuze reisorganisatie. Peter Langhout Reizen heeft 20 jaar ervaring in het organiseren van bus-, vlieg- en autoreizen. Jaarlijks gaan vele tienduizenden mensen met Peter Langhout Reizen op vakantie. Ze zijn niet voor niets het 5de bekendste reismerk van Nederland. Doordat Peter Langhout groot inkoopt en doordat je rechtstreeks boekt, zijn de prijzen uiterst scherp.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Aktiva Tours biedt zowel groepsreizen als individuele reizen aan in Italië. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen en schitterende wandelvakanties door het Italiaanse landschap.

 
Cycletours

Cycletours biedt een prachtige fietsvakantie voor groepen naar Italië aan. Een fietstocht in de regio Marche die u al het moois van deze streek laat beleven. Met de imposante panorama’s van Marche die de valleien en de bergpartijen u bieden, wisselen de emoties en de prikkels zich op een een verfijnde manier af. Uw meefietsende reisgids zal u onderdompelen in de pracht van de mooiste streek van Italië en u laten genieten van de gastronomie van de streek.