Groepsreizen Italië

Groepsaccommodaties | Groepsreizen | Groepsvakanties | Jongerenreizen | Singlereizen | Landinformatie

Overzicht van aanbieders van groepsreizen in Italië.

Peter Langhout

Peter Langhout Reizen is een zeer actieve en ambitieuze reisorganisatie. Peter Langhout Reizen heeft 20 jaar ervaring in het organiseren van bus-, vlieg- en autoreizen. Jaarlijks gaan vele tienduizenden mensen met Peter Langhout Reizen op vakantie. Ze zijn niet voor niets het 5de bekendste reismerk van Nederland. Doordat Peter Langhout groot inkoopt en doordat je rechtstreeks boekt, zijn de prijzen uiterst scherp.

 
Zeilvakantie Italie

Amorgos is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties voor groepen. Dat doet Amorgos met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland. Iedere vakantie of cursus van Amorgos staat in het teken van genieten van zon, zee en zeilen.

 
Pelikaan

Al jaren biedt Pelikaan Reizen busreizen naar uiteenlopende bestemmingen door heel Europa. Toscane, beroemd om zijn kunst, geschiedenis en groen landschap, is een gebied waar heden en verleden harmonieus naast elkaar bestaan. Deze provincie herbergt eeuwenoude steden en typisch Italiaanse dorpjes tussen de glooiende Chianti heuvels. Hier lijkt de tijd jaren te hebben stilgestaan! Ontmoet de temperamentvolle Italianen en ervaar de explosie van smaken, geuren en kleuren.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Aktiva Tours biedt zowel groepsreizen als individuele reizen aan in Italië. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen en schitterende wandelvakanties door het Italiaanse landschap.

 
Cycletours

Cycletours biedt een prachtige fietsvakantie voor groepen naar Italië aan. Een fietstocht in de regio Marche die u al het moois van deze streek laat beleven. Met de imposante panorama’s van Marche die de valleien en de bergpartijen u bieden, wisselen de emoties en de prikkels zich op een een verfijnde manier af. Uw meefietsende reisgids zal u onderdompelen in de pracht van de mooiste streek van Italië en u laten genieten van de gastronomie van de streek.