Over Belvilla

Dertig jaar kennis en ervaring
De oorsprong van Belvilla gaat terug tot 1980. Met dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven ruim 500.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de vakantiehuisjes. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure.

Eenvoudig online zoeken en boeken
Een groepsaccommodatie zoeken en boeken gaat eenvoudig via groepsvakanties.eu. Op de website wordt van ieder groepshuis een uitgebreide, realistische presentatie in woord en beeld gegeven. Je leest over het huis en de omgeving, de precieze indeling en tips van de huiseigenaar. Eerdere gasten geven enquêtecijfers per groepshuis en plaatsen opmerkingen in het digitale gastenboek. Ook zie je een uitgebreide fotopresentatie, eventueel aangevuld met videobeelden, en de precieze locatie van het huis in Google Maps. Zo sta je dus nooit voor verrassingen.

Zekerheid en kwaliteit
Met een groepsaccommodatie van Belvilla weet je zeker dat het vakantiehuis aan je wensen voldoet. De inkopers van Belvilla kennen de huizen en hebben een intensief contact met de huiseigenaren. Alle groepsaccommodaties worden geclassificeerd volgens strikte criteria waar een aantal sterren uit volgt, variërend van één (eenvoudig) tot vijf sterren (luxe).Boek een groepshuis online