Groepsreizen

Groepsreizen

Groepsreizen zijn gemakkelijk. Je hoeft de taal of de plaatselijke gebruiken niet te kennen en je hoeft je niet druk te maken over een comfortabele overnachting. Ook hoef je alle bezienswaardigheden niet volledig uit te gaan zoeken en op een landkaart te speuren waar deze bezienswaardigheden zich bevinden. Al deze dingen zijn netjes geregeld door de reisorganisator waarmee je reist. Tijdens een groepsreis kan je samen met je medereizigers activiteiten ondernemen. De reisbegeleider staat de groep bij. Zijn er problemen is hij of zij het aanspreekpunt. Groepsreizen kunnen geheel op maat worden samengesteld voor deelnemers.


Groepsreis boeken? Boek via onze aanbevolen reisorganisaties.

Pelikaan groepsreizen
Al jaren biedt Pelikaan Reizen bus- en vliegbusreizen naar uiteenlopende bestemmingen door heel Europa. Persoonlijke aandacht en comfort staan voorop. Welke reis men ook kiest, men geniet altijd optimaal van het uitgebreide excursiepakket. Dé manier om alles te weten te komen over de cultuur en natuur van de gekozen vakantiebestemming.

Acitve Sun
Active Sun is een nieuwe handelsnaam van noSun reizen en richt zich op groepsreizen naar bestemmingen als Frankrijk, Portugal, Italië en Oostenrijk. Het gaat hierbij om de ideale mix tussen lekker rustig van de vakantie genieten en lekker actief bezig zijn.