Groepsreizen Frankrijk

Groepsaccommodaties | Groepsreizen | Groepsvakanties | Jongerenreizen | Singlereizen | Landinformatie

Overzicht van aanbieders van groepsreizen in Frankrijk.

Active Sun

Active Sun is een nieuwe handelsnaam van noSun reizen en richt zich op groepsreizen naar bestemmingen als Frankrijk, Portugal, Italië en Oostenrijk. Het gaat hierbij om de ideale mix tussen lekker rustig van de vakantie genieten en lekker actief bezig zijn. Te voet, per mountainbike of in de kano verken je in een rustig tempo de omgeving, zodat er niets over het hoofd wordt gezien en alle activiteiten en bezienswaardigheden aan bod komen.

 
1-Reizen

Zin in een voordelige busreis naar Parijs? 1-Reizen biedt je diverse voordelige busreizen. Maak kennis met de stad van de romantiek en geniet van de vele bezienswaardigheden in het sfeervolle centrum. Natuurlijk mag je de Eiffeltoren en de Notre-Dame niet missen, maar Parijs heeft je veel meer te bieden. Wat dacht je van een museumbezoek aan het Louvre met de wereldberoemde Mona Lisa, de gezellige wijk Quartier Latin of de Tour Montparnasse.

 
Pelikaan

Al jaren biedt Pelikaan Reizen busreizen naar uiteenlopende bestemmingen door heel Europa. Eén van de meest tot de verbeelding sprekende regio's van Frankrijk is het Loiredal. De oevers van de Loire waren voor diverse Franse koningen de favoriete plek voor het bouwen van de meest prachtige kastelen. Fascinerende bouwwerken met uitkijk over deze langste rivier van Frankrijk, compleet met beeldschone tuinen. Reis met ons mee langs deze Koninklijke locaties, fraaie plaatsen en geniet van de heerlijke Franse keuken en lokale wijnen.

 
Snowroom

Met al je vrienden een heerlijke wintersportvakantie meemaken? Dat kan! Boek je wintersportvakantie bij Snowroom.nl en verblijf met z'n allen in een vakantiehuis vlakbij of aan de piste. Mogelijk heb je specifieke wensen met betrekking tot je wintersportvakantie. Of een bijzondere locatie of inrichting van de wintersportaccommodatie. Snowroom.nl biedt met de Snowroom.nl Zoekhulp een extra service voor het zoeken en vinden van jouw ideale wintersporthuis!