Groepsreizen Duitsland

Groepsaccommodaties | Groepsvakanties | Jongerenreizen | Groepsreizen | Singlereizen | Landinformatie

Aanbieders van groepsreizen in Duitsland.

Pelikaan

Al jaren biedt Pelikaan Reizen busreizen naar uiteenlopende bestemmingen door heel Europa. Pelikaan Reizen biedt een prachtige 5-daagse groepsreis aan naar Berlijn. Hoewel Oost- en West Duitsland in 1990 werden verenigd, heeft Berlijn nog steeds twee gezichten. Prachtige historische gebouwen als de Reichstag en de Berliner Dom worden afgewisseld met nieuwe supermoderne gebouwen. Juist deze verandering maakt Berlijn tot een bijzondere en boeiende stad.

 
Peter Langhout

Peter Langhout Reizen is een zeer actieve en ambitieuze reisorganisatie. Peter Langhout Reizen heeft 20 jaar ervaring in het organiseren van bus-, vlieg- en autoreizen. Jaarlijks gaan vele tienduizenden mensen met Peter Langhout Reizen op vakantie. Ze zijn niet voor niets het 5de bekendste reismerk van Nederland. Doordat Peter Langhout groot inkoopt en doordat je rechtstreeks boekt, zijn de prijzen uiterst scherp.

 
1-Reizen

Geweldige vijf daagse stedentrip naar Berlijn voor een unieke lage prijs! Berlijn is een wereldstad met historische bezienswaardigheden als de Brandenburger Tor, de Reichstag en de Gedächtniskirche. Maar Berlijn staat ook bekend om de vele trendy en hippe clubs, winkels en moderne musea en galeries. Een busreis met 1-Reizen naar Berlijn staat garant voor een onvergetelijke vakantie.

 
Citytrip Berlijn

Met deze 4-daagse citytrip Berlijn ontdekt u alle hoogtepunten van de stad, onder leiding van onze professionele reisleiding. U maakt op een unieke manier kennis met de indrukwekkende geschiedenis en cultuur van deze metropool. Overigens is het leven in Berlijn nog steeds zeer betaalbaar, een goede bijkomstigheid als u hier uw vakantie wilt vieren!